Lenergy Magyarország Kft.

Részlegeink
Termékeink
 
Gyártók
LINDE termékek megtekintése
 
LENNOX termékek megtekintése
 
DECSA termékek megtekintése
 
ALCO termékek megtekintése
 
BITZER termékek megtekintése
 
DANFOSS termékek megtekintése
 
KE KELIT termékek megtekintése
 
LG termékek megtekintése
 
Midea termékek megtekintése
 
Toshiba termékek megtekintése
 

termékek, szolgáltatások

Megoldások egy helyen!

Tekintse meg a LENERGY HBC Kft. forgalmazott termékeit és merítsen ötletet a megvalósult vagy folyamatban lévő rendszermegoldásaihoz, kivitelezéseihez. Munkatársaink személyre szabott kedvezményekkel ajánlatot dolgoznak ki az Önök részére, olyan megoldással, hogy a hűtéstechnikában és energetikában használatos anyagokat, berendezéseket, szerszámokat és rendszerelemeket egy helyen kínáljuk.
Ennek a koncepciónak megfelelően választottuk ki magyarországi piacvezető és minőségi szolgáltatást nyújtó beszállítóinkat.első | utolsó   1 

Hűtéstechnika

Vásárlóinknak a hűtéstechnika területére vonatkozó szerelési anyagok és alkatrészek legészlesebb választékát kínáljuk a hazai piacon vezető hűtéstechnikai forgalmazók és márkák termékeiből.

Gépek, berendezések

A lakossági felhasználásra és kis teljesítményű komfort klímaberendezések széles választékával állunk rendelkezésre raktárkészletről illetve más igények esetén rövid 24 órás határidőre biztosítjük Önöknek berendezéseinket.

Hajtástechnika, szerszámok, munkavédelem

A klímatechnikában használatos hajtástechnikai alkatrészeket (ékszíj, csapágy, stb.) raktáron tartásával (illetve 24 órán belüli beszerzéssel) szeretnénk megkönnyíteni a szakmában dolgozó szerelők munkáját a gyorsabb beszerzés lehetőségével.

Ipari és különleges gázok

Szeretnénk megkönnyíteni a hűtéstechnika szakmában és egyéb szakiparban dolgozók munkáját, hogy az alkatrészek mellett saját hűtőközeg és ipari gázlerakattal rendelkezünk, illetve szívesen látunk minden már eddig is Linde vásárlói partnert.

Villamos motorok felújítása

Üzletünk a Wilo szivattyúk hivatalos forgalmazója, így készletről azonnal, ill rövid határidővel tudjuk biztosítani a termékeiket.

első | utolsó   1