Lenergy Magyarország Kft.Természetvédelem, szponzoráció

Gyönyörködjön természetfotósaink munkáiban!

Tekintse meg lélegzetelállító fotóinkat, melyeket a Varázslatos Magyarország természetfotósai készítettek országunk Nemzeti parkjaiban. Válogasson a lélegzetelállító természetfotók között Nemzeti parkjainkból. A LENERGY Magyarország Kft. fő támogatója a Varázslatos Magyarország fotópályázatnak, egyben sokat tesz a természetvédelemért.

www.varazslatosmagyarorszag.huVarázslatos Magyarország

A Varázslatos Magyarország Természetfotó Nonprofit Kft. lélegzetelállító országunk természeti csodáinak és Nemzeti parkjainak népszerűsítésére alakult. A vállalat egy igazi természet imádó ember álmaként jött létre. A Varázslatos Magyarország alapötlete 2009-ben körvonalazódott, amely 2009 év végén és 2010 év elején vált valóra. A rengeteg álom és befektetett munka meghozta gyümölcsét és megteremtette a Varázslatos Magyarországot, amely célja egy varázslatos, lehetőségekkel teli ország természeti szépségeinek bemutatása. A Varázslatos Magyarország rendkívüli pályázati lehetőségeket kínál természetfotósainak.

A Varázslatos Magyarország Természetfotó Nonprofit Kft. alapvető célja, hogy népszerűsítse országunk Nemzeti Parkjainak csodálatos adottságait és szépségeit, valamint biztosítson a természetfotósoknak új pályázati lehetőségeket. Szeretnénk létrehozni és megteremteni egy közösséget, amelynek célja gyönyörű országunk bemutatása. Szeretnénk támogatni pályázati lehetőségeinkkel és díjainkkal a Varázslatos Magyarország természetfotósait valamint inspirálni mindazokat, akik vágyat éreznek e csodálatos hivatás, hobbi űzéséhez. A Varázslatos Magyarország Természetfotó Nonprofit kft. szeretné kiállítások szervezésével a közönség elé tárni a természetfotósok munkáit és az ország szépségeit. Célunk, hogy országunk szépségeit megismerjék a Magyar emberek valamint büszkélkedhessünk természetfotósainkkal és munkáikkal Magyarországon és külföldön egyaránt.